Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Görev Necati Elmas'a veriliyor

Görev Necati Elmas

Hikmet Onay'ın istifasının ardından AKP Erdek ilçe başkanlığı için ibre, ilçede bu partinin kurucu başkanı olan Necati Elmas'a döndü.

Hikmet Onay'ın istifasının ardından AKP Erdek ilçe başkanlığı için ibre, ilçede bu partinin kurucu başkanı olan Necati Elmas'a döndü. Elmas'ın, ilçe başkanlığına getirilerek, genel kurula kadar bu görevi sürdürmesi bekleniyor. Elmas, partilerinin teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu'nun kendisini arayarak, bu görevi görüşmek üzere Ankara'ya davet ettiğini belirtirken, şunları söyledi:
Aslında çok yorgunum ama partim için elimden geleni yaparım. Ankara'ya giderek, genel başkan yardımcımızla görüşeceğim. Eğer görev bana verilirse, gerçekleştirilecek ilk ilçe kongremize kadar yönetim kurulunu oluşturacağım. Genel merkezimizin de istediği gibi tüm üyelerimizi bir ağabey olarak kucaklayıp, partimizi kongreye kadar götüreceğim.”
Bilindiği gibi Necati Elmas, 30 Mart 2014 yerel seçimi öncesinde, Hüseyin Aysan ile birlikte partisinin Erdek belediye başkan aday adayı olmuş, ancak Aysan, başkan adayı olarak seçime girerken, CHP adayı Hüseyin Sarı'ya yaklaşık 4 bin oy farkla seçimi kaybetmiş, böylece CHP, Erdek'te 64 yıl sonra seçimden zaferle çıkmıştı. Elmas, seçime bir süre kala yaptığı açıklamada, Bekleyip, sonucu görelim” demekle yetinmişti.
Haber : Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı